Thursday, June 3, 2010

2010 06 18 Proiect alergare 24 ore


24 ore = 111ture = 157 km

A fost o experienta interesanta. Desi mai trecusem prin curse de pest 24 de ore de efort, nu pot spune ca a fost la fel. Invartirea pe o tura de 1.42km iti oferta confort moral-spre deosebire de alergarea pe munte- dar in schimb te plictiseste.

A fost bine ca am putut lua o lista intreaga de alimente sa experimentez, dar din pacate stomacul a fost din nou rebel. Am functionat 24 de ore cu: apa, ceai, coca-cola, bautura izotonica Sponser, cateva supe concentrate, trei sandwich-uri cu unt si cascaval, 4-5 actimel, 4x piure de fructe, 2-3x iaurt, 2 pere, multe pastile Vichy (dextroza+magneziu).

Am alergat bine primele 12-13 ore (86km dupa 12 ore) dupa care a inceput sa-mi fie greu. Nu am mai reusit sa ma alimentez corect, stomacul refuzand alimente solide.

In momentele de oboseala maxima am mai facut si cate o tura in mers. Cu greu suportam pe cineva langa mine in acele clipe. Pauzele s-au indesit si am zacut indelung intins.

Ca intotdeauna, cand vezi linia de sosire (sau ora de sosire in cazul meu) renasti si alergi ca un nebun. Minunat sentiment !

M-a impresionat numarul mare de alergatori veniti sa alerge sau sa incurajeze.

Nu as fi reusit fara ajutorul sotiei si al tatalui meu, si se cuvine sa multumesc tuturor celor prezenti.