Sunday, July 3, 2011

2011 07 02 TRR etapa 14 Alesd-Vama Bors

Si iata si finalul visului. Un vis implinit.
Ultima etapa am mers usor, savurand fiecare kilometru trecut. A fost ploaie, dar foarte putine masini, camioanele mari fiind oprite. Am traversat repede Oradea, amortita de o dimineata de weekend ploioasa. A fost o mare surpriza sa-l avem alaturi pe Lucian Clinciu, venit tocmai din Zarnesti ca sa ne felicite si sa alerge un pic cu noi. O echipa TV ne-a insotit si ne-a filmat din nou. 
Cand am vauzut acoperisul caracteristic al punctului de trecere frontiera, parca nu intelegeam ca in sfarsit drumul nostru s-a terminat. Am avut parte de un dus cu sampanie, poze, imbatisari si multa bucurie ce se cuvine sa le impartasesc cu toti cei care au adus o mica contributie la aceasta relizare. Multumesc in primul rand echipelor de suport (Ioana, Oana, Hajni, Mihai, Coco, Bianca, Cristian), apoi tuturor prietenilor care ne-au ajutat (in special Flori si Titi), tuturor celor care ne-au sunat sau trimis mesaje de incurajare (Vlad, Stefan, Viorel, Liviu, Robert, samd). Imi cer scuze celor pe care i-am uitat, sunt inca obosit si confuz.
O sa incerc sa ma adun si zilele urmatoare voi reveni cu niste concluzii.
Multumesc inca o data.

11 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Felicitari Domnilor! Sunteti primii romani care faceti o astfel de cursa, adevarati deschizatori de drum in ultra-running. De azi inainte toate cursele de acest gen se vor compara cu voi. Unii vor vrea sa scoata timp mai bun, sau sa modifice traseul, dar obligatoriu se vor raporta la TRR, cursa din vara anului 2011, prima cursa.
Felicitari Serban, in primul rand pentru ca ai avut curajul sa o visezi, sa o initiezi si sa o organizezi, apoi pentru modul barbatesc in care ai dus-o la bun sfarsit, fara tam-tam, fara reclama, fara steaguri. Doar cu tenacitate si modestie, calitati care te definesc...
Viorel G.

July 3, 2011 at 7:30 AM  
Anonymous Maricu said...

Bravo Serban. Bravo Gabriel si Corin. Respect

July 3, 2011 at 10:01 AM  
Anonymous Anonymous said...

Felicitari din toata inima, pentru toti, alergatori si insotitori!
A-ti reusit o treaba excelenta, pentru voi si pentru toti cei ce gandesc ca voi. Va fi un eveniment de referinta de acum inainte. Multa sanatate si recuperare grabnica!
Stan.

July 3, 2011 at 11:05 AM  
Anonymous Viorel D said...

Pionierii traversarii in alergare a romaniei au incheiat cursa nebuna.
Bravo Serban. Bravo Gabriel Solomon. Bravo Corin Zinz. Felicitari celor ce v-au sustinut.
Emotiile, placerea alergarii, intamplarile neprevazute si durerile au ramas acum in urma, lasand loc bucuriei implinirii visului. Sa fiti sanatosi si sa dati frau liber imaginatiei. Marile realizari pornesc de la idei. Restul e transpiratie. Si istorie.
Viorel D

July 3, 2011 at 11:20 AM  
Anonymous Tudor said...

Felicitari tuturor! Este fantastic ceea ce ati realizat!

July 3, 2011 at 12:03 PM  
Anonymous bianca said...

Visele indeplinite ne fac mai puternici,la un moment dat, vor deveni amintiri placute pe care le purtam in noi si care ne dau curajul sa visam in viitor.Sunteti extraordinari baieti!Felicitari inca o data de la Coco,Bianca,Iulian si Larisa.

July 3, 2011 at 4:16 PM  
Anonymous Anonymous said...

Draga Serban, asteptam sa scriu aceste randuri de 14 zile.
Nu am cuvinte, nu pot spune decat RESPECT si FELICITARI pentru ce ati realizat, Felicitari lui Ioana si tuturur celor cu care ati fost impreuna. In egala masura meritati admiratia noastra, caci numai impreuna se putea realza totul cu bine.
Pot spune ca niciodata nu am avut atatea zile la rand in care sa deschid cu atata drag si bucurie in fiecare seara internetul.
Ati incheiat o cursa si ati deschis un drum si multe sperante in randul celor care cred in lucruri simple si frumoase.
Acum.... sa aveti recuperare usoara, iar pentru muschiuletii care s-au aratat un pic suparati ca-i puneti la incercare, e bine sa mergeti la control la un medic specialist pe medicina sportiva.
Stefan si Luminita

July 3, 2011 at 8:10 PM  
Blogger iuliandideanu said...

Ma bucur ca ati reusit sa duceti la bun sfarsit proiectul,felicitari si celor care v-au insotit pe toata perioada alergarii, sunt bucuros ca am putut lua parte la aceasta nebunie(chiar daca numai 1 etapa)alaturi de voi.
Cu alte cuvinte ...sunt mandru ca sunt contemporan cu voi....ati scis ISTORIE !!!
Felicitari.

July 3, 2011 at 9:28 PM  
Blogger Hadrian Lupu said...

In clasa a IV-a invatam la primele lectii de geografie ca soarele rasare in est si apune in vest. Acum nu mai sunt sigur ca este asa. Prin trecerea voastra cu succes peste linia imaginara de finish in vestul Romaniei as reusit sa convingeti soarele sa nu apuna ci sa rasara inca o data, peste tot ce va fi de acum incolo alergarea de anduranta in Romania. Felicitari demiurgilor!

July 4, 2011 at 8:51 AM  
Anonymous Iulian Novac said...

Cuvintele oricum nu sunt de ajuns. Sunt invidios si plin de respect.

Felicitari si la mai mare!

July 4, 2011 at 4:59 PM  
Anonymous Anonymous said...

Fara cuvinte...
Doar un gand a fost alaturi de voi...

Bogdan O.

July 6, 2011 at 7:32 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home