Wednesday, June 29, 2011

2011 06 29 TRR etapa 11 Vama Seaca-Baisoara

O noua zi la TRR, o noua inclestare intre doua forte: pe de o parte corpul care imi spune sa ma opresc, trimitandu-mi semnale de durere in cele mai diverse feluri si, pe de partea cealalta, vointa care spune ca trebuie sa continui pana la capat. Nu a fost usor, in special pe ultimii kilometri, cand, ceva pe la tendonul lui Achile de la piciorul stang dadea sa se blocheze.
Prima parte a fost frumoasa si linistita, dupa care o bucata de DN1 ne-a trezit amintiri nu tocmai placute, cu camioane ce ne intorceau in loc. In schimb dupa aceea am intrat pe un drum mic, trecand prin satul Ciugudu, apoi Moldovenesti, si iesind pe drumul spre Campeni. Un peisaj de vis, cu un drum ce serpuieste in urcare peste un deal indepartat, trecand pe langa o padure racoroasa.
Urcarea spre Baisoara a fost de asemenea foarte frumoasa si reconfortanta.
Avem parte de interviuri la TVR Cluj, si se pare ca maine o alta echipa ne va insoti pe traseu.
Simt putina parere de rau, mai ales cand ma gandesc ca initial as fi vrut sa plec singur la acest drum si sa nu anunt pe nimeni. Dar este bine si asa.
De fapt, azi am alergat grupati si ne-am simtit foarte bine impreuna.
62km 7h50

5 Comments:

Blogger LeeView said...

Serban
nimeni nu te poate banui nici macar de vreo farama de egoism... Dimpotriva! Ce ai facut tu va ramane ca un lucru bine facut, o piatra de hotar, un Inceput in Alergarea de Anduranta.
Intr-o lume plina de concursuri, rasarite ca ciupercile, printre dealuri si vai, cu steaguri si faclii, tu ramai cantonat si fidel pasiunii tale: Anduranta.
Ca un deschizator de drumuri ce esti, s-ar putea sa nu mai vrei sa reiei supliciul acesta si la anul care vine... Ce faci tu insa va da incredere, curaj si altora. Iar asta ar trebui sa-ti fie cea mai mare satisfactie...
Sanatate, noroc si mult succes in continuare!
Cu prietenie,
Liviu

June 29, 2011 at 8:59 PM  
Anonymous Tudor said...

Serban,
Gabriel,
Corin,

sunt cu gandul la voi! Hai ca nu mai aveti mult!

June 29, 2011 at 10:55 PM  
Anonymous Anonymous said...

Serban,
ne bucuram in fiecare seara cand citim ca ati mai reusit inca o etapa. Nu e usor cand durerile sunt din ce in ce mai dese, insa mai sunt 3 zile, mult dar si putin din ce a fost, iar vointa si bucuria de a implini ceva frumos si unic, va va ajuta sa ajungeti la capat.
Curaj pe mai departe !
Stefan si Luminita

June 29, 2011 at 11:05 PM  
Anonymous dan said...

astept finalul ...pas dupa pas si va veni foarte repede. Si apoi urmatoarea alergare
www.4run.ro alearga, „ametit”, in jurul lacului Bolboci!

O noua locatie de alergat in muntii Bucegi, a 10-a. Chiar daca nu reusiti sa duceti cei 15 kilometri alergand, cu pauze de mers, nu lungi, nu dese, puteti termina simtind racoroasa adiere a brizei traseul Inelul Bolboci avand cand pe stanga, cand pe dreapta, cel mai mare lac din Bucegi. Toate detaliile pe http://www.4run.ro/inelulbolboci.html. Locatia de alergat numarul 85.

June 30, 2011 at 10:09 AM  
Anonymous Gabi Barbu said...

Domnilor, in fata vointei dumneavoastra nu toate cuvintele palesc. VA stimez si va doresc sa fiti sanatosi sa puteti sa va mai indepliniti astfel de planuri.

June 30, 2011 at 12:35 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home