Wednesday, July 11, 2012

2012 07 11 Etapa 4 Holda-Ruginesti 62km

Brosteni pe Bistrita. Ora 6 dimineata. Ceata pe varfurile dealurilor, 15 grade si o liniste ireala. Primii 20 km ii parcurgem fara sa simtim vreun efort. Viaductul de la Poiana Largului ne impresioneaza prin dimensiuni. Peisajele sunt extraordinare !!! Intram pe conturul lacului Bicaz, tocmai cand auzim tunete dinspre Ceahlau. Acolo ploua. Curand norii ajung si la noi. Ce bucurie! Ploaia ne racoreste si sfarsim prin a alerga frenetic sa ne incalzim. In plus trebuie sa incercam sa evitam cat de mult se poate baltile si masinile ce ne stropesc. Ne suna de la Pensiunea Lostrita unde am rezervat si platit avans ca sa spuna ca s-au dat locurile noastre!!!! Dar, tot raul este inspre bine, caci gasim o alta pensiune cu conditii excelente. Ba chiar avem timp sa ne relaxam muschii in piscina din curte. Eu unul ma simt vinovat ca prea ne rasfatam la TRR, iar lumea o sa creada ca-i usor ce facem.  Desi mi-a fost frica de etapa aceasta, pana la urma am avut parte de multa liniste si am savurat din plin natura. Romania, te iubesc!

4 Comments:

Anonymous Ciprian said...

Majoritatea lumii cam asa crede, ca este foarte usor. Putini inteleg dimensiunea a 60 de km alergati. Si asta in fiecare zi!!!
Eu as avea o rugaminte, daca a-ti putea pune ceva poze si filmulete in fiecare etapa pe care o parcurgeti am fi foarte multumiti. Bafta in continuare!

July 11, 2012 at 9:22 PM  
Blogger Serban Chiurlea said...

Nu am decat o tableta cu 3G dupa mine. In plus nu ai prea mult timp la dispozitie dupa sosire. Trebuie sa faci dus, sa mananci, ceva "lins ranile" , masaj, discutam etapa de a doua zi, spalam rufe si la 21 doarme toata lumea, caci trezirea este la 4:45.. Gabi in schimb are rabdare si mai pune poze pe facebook ( eu nu am cont) si pe site-ul lui. Vezi undeva in dreapta pe pagina, blog Solomon Gabi.

July 11, 2012 at 9:31 PM  
Anonymous Mery Z said...

Eu am vazut pozele puse de Gabi, vi se citeste pe fata chinul arsitei, dar asta paleste cand se combina cu bucuria alergarii. Parca la capat v-ar astepta un tort mare, delicios si abia asteptati sa ajungeti sa gustati din el. Pana una alta buna si piscina.
Maine o vreme prietenoasa va dorim si fara "basici". Mery si Nelu

July 11, 2012 at 10:33 PM  
Blogger Adrenalyn said...

Felicitari! Va urmaresc cu placere aventura! Alerg dimineata si ma gandesc pe langa ce peisaje frumoase mai treceti!
Aveti grija de voi sa faceti cat mai multe diagonale..nebune!
Spor la alergat si vreme buna!

July 12, 2012 at 11:12 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home