Tuesday, August 14, 2012

Cauza TRR

Am tot primit comentarii legate de faptul ca aceasta "cursa" nu este indreptata catre un scop nobil ci numai catre satisfacerea egoului unora-altora... ca urmare voi clarifica situatia dupa cum urmeaza:

1. In primul rand a face comentarii de la "inaltimea" anonimatului in conditiile in care eu nu am ascuns cine sunt, mi se pare o lipsa de bun simt elemetar.
2. In al doilea rand, TRR-ul nu este o cursa. Nu are clasamente, cupe, invingatori, invinsi, sponsori, etc. Este pur si simplu modul in care am ales impreuna cu un grup de prieteni sa ne petrecem concediul de odihna. Alergand. Unii se pun pe plaja la Marea Neagra sau in Antalya, altii merg pe munte sau viziteaza Spania, castele pe Valea Loarei, etc. Noi petrecem vacanta vizitand Romania in alergare si nu cred ca trebuie sa gasesti o cauza pentru asta asa cum nu trebuie o cauza ca sa iesi in weekend la pescuit.
3. In al treilea rand este meschin sa emiti judecati despre mine atata vreme cat nu cunosti cat m-am implicat in diverse actiuni de intrajutorare a semenilor. Poate si tu te afli printre cei care au beneficiat de asta. Dar acest blog chiar nu si-a propus sa evidentieze cat am donat sau ajutat fiindca eu cred ca aceste actiuni se fac pe tacute si fara prea multi martori.


In incheiere ii rog pe anonimi sa se abtina sa mai arunce venin pe acest post. Daca nu inteleg despe ce este vorba este mai bine sa ma ignore. Postarile care contravin acestui set simplu de reguli vor fi sterse.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home