Monday, June 27, 2011

2011 06 26 TRR etapa 8 Satu Nou-Baile Rodbav

Inapoi online.
Aseara la Baile Rodbav nu am avut nici macar semnal la mobil.
Rupti de lume, in sensul bun al cuvantului: liniste, curatenie, si nimic care sa te deranjeze.
Ziua a fost una grea. Plecarea din Satu Nou a fost pe o vreme urata, ceva ploaie si vant puternic.
Am traversat pe un drum plin de noroi, cale de vreo 4km, intre Satu Nou si Dumbravita. Dupa inca o bucata de ne-asfaltat am iesit la drumul mare Brasov-Sibiu.
Am alergat destul de mult cu vant puternic din fata, noroc ca era duminica si camioanele mari inca nu circulau. M-am bucurat mult ca Stefan si Luminta au venit special sa faca etapa impreuna cu noi.
La inceput in alergare, apoi cu bicicleta.
Am avut mari probleme cu piciorul stang. Laba piciorului, gamba si glezna erau umflate si foarte dureroase dupa atata efort. Pana pe la km 30 am trait cu spaima ca va trebui sa renunt.
Dar, incet, incet, am inceput sa ma obisnuiesc cu durerea, am gasit si o pozitie de alergare functionala.
Odata intrat in Fagaras am simtit ca voi termina etapa si m-am bucurat enorm. Imi scot in sfarsit al doilea tricou, era cald de ajuns.
Surpriza, tricoul era plin de sange de la o alunita care frecata atat amar de km incepuse sa sangereze. Aratam de parca fusesem injunghita in burta.
Rezolv problma cu tricoul si incep sa urc spre Calbor. Peisaje deosebite, accentuate de norii care toata ziua au alergat pe cer. In zare, muntii Fagaras sunt invaluiti de niste nori vinetii.
Orasul Fagaras se vede superb de pe deal.
In Calbor ne regrupam si parcurgem ultimii 5km peste deal pe un drum innacesibil masinilor. Punct final la o etapa, inceputa pe noroi si terminata tot asa.
63km ~8h

1 Comments:

Anonymous Crin said...

E bine ca s-a terminat totul cu bine si ati terminat traseul

October 28, 2012 at 11:06 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home