Monday, November 1, 2010

2010 11 SoluKhumbu Trail

 Bagajele sunt facute.  Emotia ne face nervosi. Noutati speram sa apara postate pe pagina organizatorilor (Annie si Dawa Sherpa): http://solukhumbutrail.com/default.aspx , click pe dreptunghiul galben. (in franceza).
Vom zbura pana in Katmandu, apoi cu autobuzul pana in mica localitate Jiri, de unde pleaca vechiul drum de apropiere pentru Everest Base Camp. (acum turistii prefera cu avionul pana la Lukla).
Din Jiri vom parcurge cele 15 etape de munte, insumand approx 300km si 20000m diferenta de nivel, trecand prin mai multe sei la 5500m pentru a ajunge in Lukla. De aici ne vom intoarce cu avionul in Katmandu si apoi acasa pe 1 decembrie. Doamne ajuta!
Multumim lui Sis&Coco, Marian, Nuti si Dan pentru echipament! Multumim tuturor care se gandesc la noi si ne trimit incurajari!

Update 2.12.2010 !! Am bagat pozele pe picassa. Urmariti linkul din dreapta.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Multa sanatate la amandoi, timp bun si succes! Voi fi cu gandul alaturi de voi si astept sa va intoarceti sanatosi cu "tolba plina". Numai bine!
Stan Turcu.

November 3, 2010 at 12:25 PM  
Anonymous Anonymous said...

In octombrie am parcurs si noi o bucatica din zona pe care voi veti alerga, dar la trekking :) Auzisem de aceste trailuri, dar acum cand am vazut exact programul pe zile am ramas uimita cat de incarcata e o zi de alergare.
Ne bucuram foarte mult ca sunteti acolo. Mult succes si sa va intoarceti sanatosi si bogati sufleteste, caci Nepalul este o tara care iti poate oferi experiente nepretuite:)

Irina si Laviniu

November 10, 2010 at 10:28 AM  
Anonymous Anonymous said...

Bafta Dragul Meu Serban ,
va doresc a uimi tara serpasilor cu ale dumneavoastra "picioare de dac" ! ...sa va intoarceti cu bine !
Cu Consideratie ,
cristi .

November 14, 2010 at 6:22 PM  
Anonymous Cornelia said...

Felicitari!
Sa ajungeti cu bine maine, multumim de masajul de pe RoClub! Abia astept sa ne revedem! Cornelia, Sis si Adi

November 30, 2010 at 10:29 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home