Monday, October 4, 2010

2010 10 Maraton Piatra Craiului

Si iata! Copilul ce se nastea cu sfiala din pasiunea si talentul pentru sport al Zarnestenilor, a implinit 5 ani!. La aceasta ocazie deosebita s-a inghesuit ca multa lume buna. Organizatorii au fost ca de obicei la inaltime, reusind inca o data sa faca pe toata lumea sa se bucure din plin. Dar nici participantii nu s-au lasat mai prejos. S-au pregatit in antrenamente grele, si-au ascutit simturile, au calit muschii si parca anul acesta au fost si mai hotarati.

Si ce sarbatoare a iesit! Nici vremea, nici noroiul, padurile dese sau dealurile abrupte nu au putut sta in calea alergatorilor. Mai mult sau mai putin hotarati sa atinga noi recorduri personale, dar toti fericiti la sosire. Zambete pana la urechi, ochi sclipitori si umezi, toti au fost rasplatiti pentru ca au renuntat la confort pentru a lua parte la aceasta mare sarbatoare.

Ce sa-i dorim copilului? Sa ajunga mare si frumos! Sa se auda peste mari si tari de renumele lui! Sa venim si la anul si la multi ani sa ne bucuram si mai tare!

PS: Multumiri tuturor celor care au facut posibil ca noi alergatorii sa ne indeplinim acest "capriciu". Lucian si toata echipa de organizare, voluntarii de la punctele de alimentare, salvamontistii inghetati dar atenti la alergatorii ne-indemanatici cu manvrele de coarda, talentelor artistice de la spectacol, si toti cei care i-am uitat din graba. BRAVO!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home