Saturday, July 21, 2012

2012 07 21 Etapa14 M.Dumbrava-Orsova

Ce simti dupa ce termini 14 zile de alergare insumand 840km pe un traseu care a taiat Romania de la Nord-Est la Sud-Vest? Greu de spus. In ultima etapa am alergat impreuna, tacuti, iar eu unul nu puteam sa ma abtin sa rememorez momentele din aceasta traversare. Putin regret ca totul s-a terminat, multa bucurie pentru realizare, un fel de liniste melancolica sau mai bine zis gol in stomac care nu pot sa-l umplu cu nimic. Pe linia de sosire, improvizata in Parcul Dragalina din Orsova, ne-am imbratisat toti cei prezenti: alergatorii: Serban, Gabi, Corin si Daniel si cei care ne-au insotit, ajutat si suportat: Ioana, Oana, Haijni, Mihai, Cristian si Paula. A fost un moment la care am visat timp de doua saptamani, a fost drogul care ne-a ajutat sa ne trezim zi de zi la 5 dimineata si sa insiram 60 de kilometri prin arsita sau frig. Privind pe harta distanta acoperita imi vine si mie greu sa cred ca am reusit inca o data cu ajutor de la Dumnezeu sa legam in alergare o noua " Diagonala Nebunilor". Cand voi ajunge acasa voi incerca sa ma regrupez si sa revin cu niste concluzii.

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Un singur cuvant am pentru voi:"RESPECT"
Aceasi Anonymus care v-a urmarit seara de seara postarile cu sufletul la gura.
Bravo baieti!

July 21, 2012 at 4:37 PM  
Blogger Serban Chiurlea said...

Multumim frumos pentru comentarii, multumim frumos celor care ne-au urmarit si care ne-au sustinut din suflet.

July 21, 2012 at 4:46 PM  
Anonymous Viorel said...

Voi continuati, cu acest TRR2 acum incheiat, sa scrieti istorie in alergarea de mare andutanta din tara noastra. Practic, cu trecutul vostru de alergari de 24 si 48 de ore, sunteti cei mai tari dintre cei tari din RO.
Felicitari! Si multe alte succese!
Viorel

July 21, 2012 at 8:04 PM  
Anonymous Anonymous said...

Draga Serban,
acum 30 minute am trecut granita si suntem in Nadlac.
Stiam ca alergati , nu am avut acces la net si acum am aflat ca ati terminat cu bine cursa. Ne bucuram pentru voi, FELICITARI!!! si RESPECT!!! FELICITARI SI CELOR CE V-AU INSOTIT,au meritul lor deosebit la aceasta realizare.

Si pentru ca prin gestul vostru ne indemnati si pe noi la miscare va multumim din suflet.

Stefan si Luminita

July 22, 2012 at 12:38 AM  
Anonymous edi said...

SINCERE FELICITARI! Imi pare rau ca nu am am terminat alaturi de voi, acum parca imi vine sa dau timpul inapoi si sa revin, dar asta e. Incercam alta data. Bravo voua, "nebunilor"!
edi

July 22, 2012 at 8:55 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home