Thursday, June 3, 2010

2010 06 18 Proiect alergare 24 ore


24 ore = 111ture = 157 km

A fost o experienta interesanta. Desi mai trecusem prin curse de pest 24 de ore de efort, nu pot spune ca a fost la fel. Invartirea pe o tura de 1.42km iti oferta confort moral-spre deosebire de alergarea pe munte- dar in schimb te plictiseste.

A fost bine ca am putut lua o lista intreaga de alimente sa experimentez, dar din pacate stomacul a fost din nou rebel. Am functionat 24 de ore cu: apa, ceai, coca-cola, bautura izotonica Sponser, cateva supe concentrate, trei sandwich-uri cu unt si cascaval, 4-5 actimel, 4x piure de fructe, 2-3x iaurt, 2 pere, multe pastile Vichy (dextroza+magneziu).

Am alergat bine primele 12-13 ore (86km dupa 12 ore) dupa care a inceput sa-mi fie greu. Nu am mai reusit sa ma alimentez corect, stomacul refuzand alimente solide.

In momentele de oboseala maxima am mai facut si cate o tura in mers. Cu greu suportam pe cineva langa mine in acele clipe. Pauzele s-au indesit si am zacut indelung intins.

Ca intotdeauna, cand vezi linia de sosire (sau ora de sosire in cazul meu) renasti si alergi ca un nebun. Minunat sentiment !

M-a impresionat numarul mare de alergatori veniti sa alerge sau sa incurajeze.

Nu as fi reusit fara ajutorul sotiei si al tatalui meu, si se cuvine sa multumesc tuturor celor prezenti.




5 Comments:

Blogger LeeView said...

ok! super!!
am inteles care-i tura, dar care va fi punctul de start?...
Chestia asta mergea pusa si pe facebook...
:)
pentru o expunere mai mare!!
sigur vor veni la startul de la 10 mai multi amici, cunoscuti sau alti alergatori... Desigur insa ca foarte putini vor rezita pana a doua zi la aceeasi ora...

June 4, 2010 at 8:55 AM  
Anonymous gabriel solomon said...

Felicitari Serban pentru aceasta realizare cu adevarat impresionanta.

June 21, 2010 at 5:36 PM  
Anonymous Anonymous said...

BRAVO NEMURITORULE ! ,
... Cu Consideratie ,
cristi .

June 21, 2010 at 9:31 PM  
Blogger LeeView said...

Bravos si felicitari!
daca intr-un concurs te mai stimuleaza si intrecerea cu ceilalti participanti, aici ai avut de luptat doar cu tine si cu monotonia, cu zgomotul discotecilor sau tembelismul unor adolescenti razgaiati...
Ai trecut printr-o experienta complexa pe care iti doresc sa o folosesti din plin la... o editie viitoare, populata cu mai multi participanti!
Mult succes!

June 22, 2010 at 12:32 PM  
Blogger Alin said...

Incredibil si mai mult decat spartan ...
Felicitari e putin spus.

September 9, 2010 at 11:54 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home