Monday, June 20, 2011

2011 06 20 TRR etapa 2 Crucea - Tandarei

Dupa experienta de ieri cu caldura indurata ne hotaram sa luam startul astazi la ora 6 dimineata. Zis si facut. Numai ca la ora 6 dimineata niste nori negri ne intampina si imediat ce luam startul incepe ploaia. Colac peste pupaza, este plin de TIR-uri pe drum si numai dupa cateva minute suntem uzi pana la piele. Ne bucuram totusi ca nu sunt fulgere.
Pana inainte de Harsova ne-a tot plouat in reprize, apoi a inceput sa se mai limpezeasca. Ne este foarte greu cu camioanele care parca ne sug inspre ele si trebuie sa stai bine pe picioare ca sa nu cazi. Mai frumos este cand suflul reusesete sa-ti zmulga sapca de pe cap si trebuie sa te intorci cativa metri s-o recuperezi din noroi.
Am avut mari emotii la trecerea podului Giurgeni-Vadul Oii, fiindca auzisem ca nu lasa pietonii. Pana la urma nu a fost nici o problema si a fost foarte placuta senzatia.
Am avut noroc in doua reprize ca am remarcat un drum de tractor paralel cu soseaua mare, si am profitat vreo 10km de alergare prin praf si noroi, cu mult mai bine decat sa te iei la tranta cu camioanele.
Etapa de ieri a avut 56,6km, azi 58,7km. Eu am acoperit distanta in 7h30 ieri si 7h08 azi. Putin cam repede fata de planul initial. Ma doare rau umarul stang si nu pot face balansul bratelor corect. In rest toate bune.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Multa bafta! "Pas intins"-asta e similar cu urarea de la pescuit "fir intins".
Sa aveti putere si sa ajungeti in stare de functionare la destinatie.

Va tinem pumnii,
Mery, Nelu si Andrei
ps.pupici Ioanei

June 20, 2011 at 9:36 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home