Friday, June 24, 2011

2011 06 24 TRR etapa 6 Patarlagele-Intorsura Buzaului

Multumesc tuturor celor care si-au gasit timp sa citeasca si sa-mi si scrie: Gianina (pe cand fericitul eveniment?), Liviu , Marian, Viorel, Stan, Stefan, Tudor, Ilie (steagul meu este in suflet), Nicolae, Mari, Nelu, Sisele (sanatate Corneliei), Adi,etc.
Si multumesc lui Marian ca a pus punctul pe "i": Intr-adevar am sponsori. Drept pentru care se cuvine sa le multumesc.
In primul rand multumesc lui Dumnezeu pentru ce a creeat, fara de care nimic nu ar fi. (cred ca mai erau niste litere mari pe aici pe undeva).
Apoi in ordine, restul de "sponsori": familia, care ma sustine neconditionat; prietenii care ma ajuta (si-mi suporta sarcasmele) si nu in ultimul rand: tara aceasta: Romania - atat de des hulita, dar care iata ne ofera conditii suficiente si pentru care am si dorit sa fac aceasta "Traversare".
Scuze, poate am deranjat, dar toata ziua astazi, pe cand alergam, m-am gandit ca trebuie sa fac "dreptate".
Si ca sa revin la alergare, a fost o etapa foarte frumoasa, cu o vreme destul de blanda, si cu peisaje absolut superbe. Am pleca din Patarlagele, am urcat la Nehoiu cateva serpentine, urmat de ceva plat si apoi am atacat urcarea de la barajul Siriu. Apoi serpentine prin padure cu urcari si coborari, dar cu suficiente portiuni de umbra. Sate nu prea multe, masini destul de rare, lacul Siriu de-o parte, padure umbroasa, varfuri de munte, asa ca am avut timp sa intru in comuniune cu natura si sa ma bucur, iarasi, de libertate.
Din pacate nu ma inteleg cu adidasii de alergare. Am schimbat trei perechi astazi. Una imi da dureri in genunchiul drept, alta dureri la nivelul labei piciorului si a treia imi da probleme cu muschiul care ridica varful piciorului.
Si mai am o problema foarte interesanta: din felul in care misc mana stanga in alergare am reusit sa-mi fac o mica ruptura musculara la biceps. S-a format o umflatura si ma doare mai ceva ca un carcel.
Aplic anti-inflamatoare locale la greu in speranta unei imbunatatiri. Dar nu regret.
Cifre: 57km in 6h40.

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Domnilor, va place sau nu, dar, dupa cum spunea cineva pe forum, voi acum scrieti istorie. Si poate modestia voastra o sa aibe de suferit, dar de acum inainte, cine va vorbi la noi in tara despre ultramaratoane va trebui sa inceapa prin a vorbi despre voi. Mult succes. Sunt mandru ca va cunosc si ca am alergat alaturi de voi.
Viorel

June 24, 2011 at 10:51 PM  
Anonymous Melul Vijelios said...

Serban, sincere felicitari tie, echipei tale de insotitori (Ioana si dl. Cristian) si colegilor de drum (Gabi, Daniel si Corin - cu insotitorii lor)! Cu Dumnezeu inainte!

June 25, 2011 at 12:07 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ma intristeaza faptul ca ai probleme, dar cu ajutorul lui Dumnezeu toate trec! Nimic nu se obtine usor in viata, dar cum spune si Viorel mai sus voi v-ati trecut in fruntea listei! Multa sanatate si spor!
Stan.

June 25, 2011 at 8:07 AM  
Anonymous Viorel D said...

Serban, imi fac deja griji. Problemele de la picior nu te-ar fi oprit. Ai fi continuat sa alergi in maini. Daca insa a aparut si problema "interesanta" cu bicepsul, trebuie sa gasesti un backup pentru a incheia cursa. Sa fie acolo in caz ca. Sa ne spui la ce te-ai gandit.
Sa-ti fie bine.
Viorel (D)

June 25, 2011 at 10:16 AM  
Anonymous Anonymous said...

Felicitari pentru ce faceti! Eu am alergat cel mai mult 62 de km in vreo 6 h si 34 minute. Mi s-a parut greu spre imposbibil. Ceea ce faceti voi insa este absolut miraculos.
Va tin pumnii si va doresc sanatate din toata inima!

Luci Constantin
Resita

June 25, 2011 at 7:10 PM  
Blogger LeeView said...

asa e cum zice si mai sus: intr-o zi acolo aproape orisicine poa' sa alerge (parcurga, mai corect) un 50-60 de km ;)
da' sa te scoli a doua zi si s-o iei de la capat iar a 3-a tot la fel... poate sa fie cu adevarat greu...
Istorie sau nu... Important e ca avem o Prima Editie!... Iar daca la anul care vine tu Serban nu o vei mai reedita poate ca altii se vor inspira din asta... Indiferent ca vor alege alte trase, chiar si mai scurte
Bravo! si va tinem pumnii in continuare!

June 26, 2011 at 12:41 PM  
Anonymous Iuliu said...

... lui Dumnezeu pentru ce a creeat.... Din cate stiu "creeat" se scrie cu un singur E :D

October 25, 2012 at 3:39 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home